Over ons

Pro Ruimte levert integraal projectmanagement en biedt daarnaast specialistische advies op het gebied van financiën, ruimtelijke planvorming, ruimtelijke ordening, ontwerp/planvoorbereiding en projectbegeleiding.

Pro Ruimte onderscheidt zich door brede ervaring met integrale gebiedsontwikkeling en inrichting van de openbare ruimte. Wij kunnen uw project van idee tot en met de realisatie begeleiden. Dit vraagt om kennis en inzicht in ruimtelijke processen, stedenbouw, financiën, grondexploitaties, civiele techniek en omgevingsmanagement. Ons doel is om de ambities van de opdrachtgever waar te maken. Daarbij is Pro Ruimte de verbindende factor tussen de verschillende expertises en de omgeving. Zo kunnen wij ambities vertalen naar een plan. Pro Ruimte ontzorgt u van idee tot en met de realisatie!

Het managen van een project regelen wij voor u! Een goede samenwerking is voor ons een van de belangrijkste succesfactoren. Afhankelijk van de opdrachtgever werken wij samen met partijen die door de opdrachtgever aangeleverd worden of maken wij gebruik van de kennis en expertise die aanwezig is in ons netwerk van DAGnl. Zodoende zijn wij in staat om op een flexibele manier maatwerk te leveren en ons aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.

Niet voor niets  is het motto van DAGnl: Dag in Dag uit zorgen wij voor een betere leefomgeving

Deskundig advies nodig

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en procestechnische vraagstukken.

Ik wil advies